Mobilskal

Använd mobilskal och förläng hållbarheten på mobilen

De flesta som använder en modern mobiltelefon har även ett passande mobilskal till sin mobil. Anledningen kan vara allt ifrån att skalet får mobilen att se ut på ett visst sätt, till att skalet skyddar telefonen och förbättrar hållbarheten och livslängden på mobilen.

Mobilskal finns i de flesta färger och med många olika tryck och mönster. Det finns även skal som kan användas som en plånbok med diverse fack för kort. Vilket skal som passar dig bäst beror på vilken funktion du vill att skalet ska ha. Det finns många märken som tillverkar mobilskal, varav Spigen är ett av dem. På nätet kan du lätt hitta ett passande skal för dig.

Välj skal utifrån dina preferenser

Oavsett vilka färger, mönster, tryck eller teman som du gillar finns det garanterat ett mobilskal som har det perfekta utseendet enligt dig. Men ett skal har många andra funktioner än att ändra utseende på din mobiltelefon. Det skyddar även mobilen från stötar, fukt, smuts och repor. En del mobilskal kan göra din mobil mycket mer tålig mot yttre påfrestningar, vilket kan vara att föredra om du vill vara lite extra rädd om din nya mobil.

Skalet skyddar och är praktiskt

En mobil kan lätt glida ur händerna eller fickorna och dagens mobiltelefoner är väldigt stora, vilket kan göra det svårare att få ett bra grepp om dem. Med hjälp av ett mobilskal blir det lättare att hantera mobilen och risken för att tappa den minskar. Många mobilskal är utformade med hål som gör att man kan fästa mobilen i en nyckelkedja. Då blir det svårare för tjuvar att stjäla telefonen, men risken för att den ska glida ur fickan minskar också.

Risker och nackdelar med mobiltelefoner utan mobilskal

Som nämnt innan ökar risken att tappa mobilen, att den ska utsättas för yttre påfrestningar eller att den blir stulen om du inte har ett skyddande mobilskal. Även om du är försiktig med din telefon kan olyckor drabba alla och en mobiltelefon är både dyr och känslig. Garantin gäller sällan vårdslöshet som hade kunnat förebyggas med hjälp av ett mobilskal. Har du ingen försäkring på mobilen har du inget annat val än att själv betala för att laga den eller bli tvungen att köpa en ny.
Minska risken för olyckor genom att använda ett mobilskal. Det är ett enkelt och billigt sätt att förebygga olyckshändelser och att förlänga livslängden på din mobil.